Производител: Holts
Код на продукта: HOLTS Copper Grease
Наличност: 100
27.00лв.

Количество:

Бърза поръчка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Доказано качество от Holts - производител с 100 годишна история! Медната грес на Holts е емблематична и с доказани качества в изключително широк спектър на приложение. Главно се търси от наши клиенти, развиващи предмет на дейност, свързан с тежката промишленост, автомобилостроенето, корабостроенето, селското стопанство, строителството, машиностроенето и бита. Този вид медна грес е характерна с отличните си показатели при употреба в механизми подложени на работа при високи температури.

Медната грес на Holts извоюва славата си с помощта на безупречните показатели при защита на частите от износване, корозия и тежки натоварвания. Продукта е добре познат на всеки професионален механик и се препоръчва за употреба при монтаж на автомобилни кардани, карета, кормилни щанги, изпускателни системи, окачване и спирачни апарати. Предлага се в удобна разфасовка ( 500 грама ) за многократна употреба.


НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ

Медната грес на Holts извоюва славата си с помощта на безупречните показатели при защита на частите от износване, корозия и тежки натоварвания. Продукта е добре познат на всеки професионален механик и се препоръчва за употреба при монтаж на автомобилни кардани, карета, кормилни щанги, изпускателни системи, окачване и спирачни апарати.


ЗА КАКВО И КОГА СЕ ИЗПОЛЗВА?

 Разфасовката съдържа 500 грама : Holts Copper Grease

 Продукта е добре познат на всеки професионален механик, при монтаж на кормилни щанги, изпускателни системи, окачване и спирачни апарати.


НАЧИН НА УПОТРЕБА

Преди употреба на продукта се уверете, че повърхностите са добре почистени от прах или други замърсявания.

Отстранете капачката и нанесете необходимото количество върху частите нуждаещи се от смазване и защита.

Holts Copper Grease може да бъде използвана със стандартен такаламит за грес.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ

При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.


СЪВМЕСТИМОСТ

Греста е подходяща за употреба в леката и тежката промишленост, автомобилостроенето, корабостроенето и селското стопанство.

Производител : Holts ( Англия )

На всички водачи на моторни превозни средства пожелаваме лек път и хиляди безаварийни километри.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!