Производител: FEBI
Код на продукта: 06162
Наличност: 100
21.90лв.

Количество:

Бърза поръчка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Хидравличното масло Zentralhydrauliköl е разработено от инженерите на Ferdinand Bilstein GmbH и притежава изключителни качества, за което сочи и нарастващия интерес към продуктите произведени с тази марка. След редица тестове, които успяхме да проведем можем съвсем спокойно да заявим, че цялата продуктова гама на FEBI се отличава с особено високо Немско качество, което само по себе си буди разбираеми симпатии при съществена част от водачите на моторни превозни средства. Този продукт гарантира висока издръжливост и удължава живота на подвижните части при високи натоварвания.

Безпроблемно може да се използва при екстремни температурни промени. В случай, че не сте напълно сигурни за спецификациите на хидравличната течност, която използва автомобилът ви, можете да се обърнете към наш консултант за повече информация. Еквивалент на Pentosin CHF 7.1. Подходящо за употреба при : Audi/Volkswagen ( 1984 - 1989 ), BMW ( 1987 - 09/1991 ) и Volvo ( 1995 - 1998 ).


ЗА КАКВО И КОГА СЕ ИЗПОЛЗВА?

Хидравличното масло Zentralhydrauliköl съществено се откроява с безупречните си антифрикциони показатели, добър вискозитетен индекс и изключителна устойчивост на екстремни температурни промени. Използва се при всички видове бензинови и дизелови двигатели с вътрешно горене, като е необходимо да се спазят спецификациите посочени от производителя на съответния автомобил. Еквивалент на Pentosin CHF 7.1. Подходящо за употреба при : Audi/Volkswagen ( 1984 - 1989 ), BMW ( 1987 - 09/1991 ) и Volvo ( 1995 - 1998 ).


ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модел : Zentralhydrauliköl

Производител : Ferdinand Bilstein GmbH

Количество : 1 литър

Цвят : Зелен

Плътност при 15 °C : 0,88 g/ml

Вискозитет при 40 °C : 16 mm²/s

Точка на кипене : >152 °C

Приложение : Леки автомобили

Съвместимост с двигатели : Бензинов / Дизелов

Пробег : Виж характеристиката


ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА УПОТРЕБА

Преди да пристъпите към смяна на хидравличното масло е препоръчително да се консултирате с наш консултант или посетете автосервиз.

За да избегнете повреди в серво управлението ви съветваме да не пристъпвате към собственоръчна смяна на хидравличното масло.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Продукта е подходящ за употреба при бензинови и дизелови двигатели с вътрешно горене.

При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.


СЪВМЕСТИМОСТ

Свържете се с наш сътрудник, ако не сте сигурни, че продукта е съвместим със съответния автомобил.

Производител : Ferdinand Bilstein GmbH ( Германия )

На всички водачи на моторни превозни средства пожелаваме лек път и хиляди безаварийни километри.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!