ДОСТАВКА


ВАЖНО – преди да поръчате или когато имате съмнение дали дадена авточаст е подходяща за вашия автомобил, изпратете ни рамата на Вашия автомобил и експертите ни ще направят проверка.

СРОКОВЕ

Срокът за комплектоване на поръчката е един работен ден и зависи от наличността на продукта и адреса за доставка. Повечето продукти се изпращат в деня на заявката. В случай, че поръчаните авточасти се намират в склад извън България, доставката отнема три работни дни. Клиентите се информират с телефонен разговор за срока и условията на доставката. След потвърждаване на наличността, поръчаните авточасти при желание могат да бъдат получени и на място в нашия физически магазин на адрес гр. София, кв. Овча купел-старата част, ул. Драгоман №1(на ъгъла с ул. Любляна).

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИТЕ

Поръчки, направени в делнични дни (от Понеделник до Петък) се обработват веднага след постъпване в нашата система. Поръчки, направени в Събота и Неделя и официални празници се обработват в първия работен ден. Поръчки направени след 15ч. в делнични дни се обработват на следващия работен ден.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.

ДОСТАВКА

Изпращаме с Speedy, с опция преглед, заплащате на куриера в брой.

Доставката до офис на Еконт или до адрес на клиента е според тарифния план на куриерската фирма. Стойността е строго индивидуална за всяка поръчка, вземайки предвид стойност на продукта, обем и тегло! Фиксираната цена на доставка важи само за поръчки с тегло до 1кг.

При поръчки над 99 лева и до 1кг получавате безплатна доставка до посочен от вас офис на Speedy.

ПЛАЩАНЕ

Заплаща се на Speedy при получаване в брой. Всяка пратка изпратена от нас има опция безплатен преглед!

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ АВТОЧАСТИ

Всеки потребител, който е закупил продукт чрез този сайт (онлайн магазин), може да го върне в срок от 14 дни, считано от датата на получаване, но за собствена сметка и във вида, в който е получен и с всички придружаващи го документи.