1. Кои сме ние:


СИДИ АВТО ООД е основана през 2002 година и основната дейност на фирмата е търговия с масла, авточасти, консумативи и всякакъв вид течности, необходими за автомобила Ви.

Екипът на фирмата има дългогодишен опит в бранша и основната ни цел е да обслужваме клиентите си на изключително високо ниво, така че да им спестяваме време и пари.


      1. Защо да изберете нас:


Екипът на фирмата има опит в бранша от 2002 година в търговията с авточасти.

Смело твърдим, че имаме изключително високо ниво на обслужване на клиентите и екипът ни е квалифициран, за да покрие изцяло вашите нужди и търсения.

За доставките си работим с куриерски компании. За София град може да получите поръчката си без да дължите допълнително заплащане за доставка, взимайки я от физическия ни магазин. За повече информация – вижте раздел „Доставка и плащане“.

Постоянно разширяваме асортимента си и това дава възможност на клиентите ни да направят запитване в онлайн формата в сайта, предоставяйки ни информация за автомобила и търсената от него част, а ние имаме ангажимента да направим професионална справка и консултация за търсения артикул.

От 2018 г. предоставяме и застрахователни услуги към застрахователния брокер WINNERS GROUP, който има договор с най-големите застрахователни компании. За запитване за цена на застраховка – изпратете ни запитване в контактната форма.

За всичко останало, което не успявате да откриете в нашия онлайн магазин, можете да ни изпратите запитване, а ние имаме ангажимент да потърсим разрешение на Вашия проблем и да Ви отговорим във възможно най-кратки срокове!