Добавки - СИДИ АВТО ООД - UNREGISTERED VERSION

Отиване към съдържанието

Главно меню

Добавки

Продукти


При нас можете да откриете голямо разнообразие от добавки към горивото, маслото, както и аерозоли с различна употреба.


  • Metaltec-1

Какво е Metaltec-1?


METALTEC-1 е прозрачна синтетична течност. Когато METALTEC-1 се добави до основното смазващо вещество, той удължава живота на машината, повишава работната и ефективност, редуцира принудителния престой и намалява разходите за поддръжка.
Въпреки че може да се прибавя към маслото, METALTEC-1 не е добавка за масло. METALTEC-1 не съдържа подобрители на вискозитета или други, които подобряват качествата на маслото. Той не модифицира главното смазващо вещество по никаккъв начин.
Metaltec-1 e Metal Conditioner (подобрител на метал). Metaltec-1 използва циркулиращите масло, гориво и грес като средство за достигане до критичните горещи точки и триещите се металните повърхности в машините. Когато маслото занесе Metaltec-1 до тези места, Metaltec-1 напуска маслото, оставяйки го абсолютно непроменено.  • Pro Tec                      

PRO-TEC е глобален производител на продукти за профилактика, почистване, поддръжка на всички видове системи на автомобилите и други транспорти и индустриални моторни средства.
Продуктите са разработени и се произвеждат по стриктни стандарти за качество и са сертифицирани по DIN EN ISO 9001:2000. Изследванията и развойната дейност продължават с цел подобряване на гамата от продукти в съответствие с развитието в автомобилната индустрия. Продуктите са тествани и се препоръчва от експерти. Автомобилната индустрия счита PRO-TEC продуктите за уникални в световен мащаб.  • Holts                            
  • WD 40         • AREXONS              


Търсене
Назад към съдържанието | Назад към главното меню